Много добре знаете къде е бензиновия филтър,но го грабнахте момчето за няма и нищо,моя ТС има отделен филтър,дерзайте.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпроси относно гориво и масло на 147 TS
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщениеМного добре знаете къде е бензиновия филтър,но го грабнахте момчето за няма и нищо,моя ТС има отделен филтър,дерзайте.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Пак ви казвам, не се карайте. Всеки си има своя база знания, затова е форум - всеки да си даде мнението и да помогне, за което отново ви благодаря на всички, включващи се в темата.
До колкото знам TS има 8 свещи, комплект малките 4 в сервиз ми казаха 140 лв. Това ОК ли е като цена и само малките ли се сменят? Иначе ги гледа, каза, че са ОК, но ако искам смяна, това било цената.
В друг сервиз пък ми казаха , че малките свещи били за екология и можело и без тях, не били важни, при тях цената им била 100 лв. отново за 4-те.
И не разбрах накрая малките трябва ли да се сменят, или всички, или как..?
И относно охлаждащата течност - каква ?Last edited by Ali.Sali; d.m.y г., 08:50.Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp
Comment
-
NGK платинени могат да се купят за около 150 лв комплекта ( 8 ).
Ако моторът работи добре, равномерно и без прекъсване и ако няма проблем със студения старт, не се занимавай със свещите.
Сменяем бензинов филтър няма.
Има филтър в помпата в резервоара и неговата периодична смяна не се предвижда.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Идеално, значи ще ги сменя. Добре работи, но пък една смяна с нови няма да навреди. Така де, в сервиза ще ги сменят
Но пък аз ще ги си поръчам. От кой сайт мога да ги поръчам, и да отида само за монтаж? Къде точно да гледам за въпросните NGK.Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp
Comment
Comment